כיסוני בצק וריבת חלב

 
 
עודכן 08:19 30/09/2009
אוכל נענע 10

מתחשק לכם משהו מתוק על יד הקפה של הבוקר? סהרוני בצק במילוי גבינה וריבת חלב, באדיבות השף ברק חורש לטרה

 
 
 
 
 

חומרים לבצק:

5 כוסות קמח (מנופה)
כוס אבקת סוכר
שקית אבקת אפייה
3 חבילות חמאת טרה (סה"כ 300 גר'), בטמפרטורת החדר
2 כפות ברנדי או 2 כפות חלב טרה 3%
חלמון

חומרים למלית:
2 כפות ריבת חלב
חבילת "טוב טעם"
כפית קורנפלור
אופן הכנת המלית: מערבבים היטב בקערה את כל החומרים

אופן הכנת המנה:
- מניחים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד קבלת בצק גמיש, נעים ואחיד
- מחלקים את הבצק לכדורים (בגודל כדור פינג פונג), משטחים את הבצק על היד, שמים חצי כפית מתערובת הגבינה, סוגרים היטב את הבצק לצורת סהרון ומניחים בתבנית אפייה עם נייר אפייה
- מכניסים לתנור, שחומם מראש לחום של כ- 170 מעלות למשך כחצי שעה עד הזהבה יפה
- מצננים וזורים אבקת סוכר

המלצת השף:
-להוסיף אגוז קשיו גרוס לתערובת הגבינה
- להוסיף לבצק מעט קוקוס טחון

רוצים עוד מתכונים מתוקים? הכנסו למדור >>
לוח המרת מידות ומשקל >>
 
עוד כתבות במדור כיסונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.