סופלה גבינות

 
 
עודכן 06:10 01/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקבל את השבת עם סופלה תפוח ואוורירי מלא בגבינות משובחות

 
 
 
 
 
מצרכים:
50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
ו כוס חלב
100 גרם גבינת גרוייר מגורדת דק או אמנטל
100 גרם גבינת רוקפור מפוררת דק
4 חלמונים
5 חלבונים
מעט גבינת פרמזן
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב
- שמים את החמאה בסיר וכשהיא מבעבעת מוסיפים את הקמח ומטגנים שתי דקות
- מוסיפים את החלב ומערבבים עד להסמכה
- מורידים מהאש ומוסיפים את החלמונים אחד אחד. מוסיפים את הגבינות
- מקפלים פנימה את הקצף
- מורחים בחמאה 6 קוקוטים אישיים. מפזרים בדפנות ובתחתית פירורי לחם. יוצקים את הבלילה פנימה, מנגבים סביב עם האצבע
- אופים בחום של 200 מעלות כרבע שעה
- מגישים עם סלט ירוק

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.