אורז פרסי אפוי

 
 
עודכן 06:09 01/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה חגיגית לשבת - אורז פרסי אפוי ופריך מנוקד בצימוקים בצל מטוגן וגרגירי כמון

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 כוסות אורז בסמטי שטוף
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
2 כוסות יוגורט
4 ביצים
כוס צימוקים
חצי כפית זעפרן מושרה במים או כורכום
2 כפות קליפת תפוז מגורדת
60 גרם חמאה
1 כף גרגירי כמון שלמים
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- טורפים בקערה את היוגורט, ביצים, זעפרן, צימוקים, וקליפת תפוז
- מבשלים את האורז כעשר דקות בסיר גדול עם הרבה מי מלח. מסננים ושוטפים במי ברז
- שמים את החמאה במחבת ומטגנים שום, בצל וכמון כשלוש דקות
- מערבבים את האורז, תערובת הבצל ותערובת היוגורט
- שמים את האורז בכלי זכוכית מעוגל, מרוח בחמאה, מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מעלות למשך שעה וחצי

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.