ג'לי פטל עם קצפת

 
 
עודכן 06:09 01/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח קליל וטעים של ג'לי פטל עם יין שרדונה, מקלות וניל ופירות יער

 
 
 
 
 
מצרכים:
2 סלסלות פטל
בקבוק וחצי יין שרדונה
מקלות וניל חצויות
1 כוס סוכר
7 דפי ג'לטין
פירות יער מגוונים (אוכמניות, ענבים או כל פרי אחר שאוהבים)

אופן הכנה:
- משרים את הפטל ביין לחצי שעה. ומסננים
- שמים מעט פטל בסיר עם היין ומקלות הוניל ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל עד שהסוכר נמס
- משרים את דפי הג'לטין במים קרים חמש דקות. סוחטים היטב ומערבבים עם היין. מסננים
- מרסקים בעזרת מרסק ידני את נוזלי היין, הפטל והג'לטין
- יוצקים מעט מהנוזל לכלי "רינג" גדול או תבנית סיליקון חצי מהתערובת ומקררים עשרים דקות
- מוציאים ומפזרים על השכבה הראשונה שכבת פטל (אפשר כל סוג פירות שרוצים)
- מוזגים את השכבה השנייה ומכניסים להקפאה נוספת של כמה שעות
- מפזרים את הפטל סביב, יוצקים בעדינות מהנוזל החמים ומקררים כמה שעות
מגישים עם קצפת

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.