תפוזים בקראמל, עם תמרים וג'ינג'ר

 
 
עודכן 09:13 02/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח קליל שנותן כבוד לפרי הכתום - תפוזים מזוגגים בקראמל עם תמרים וג'ינג'ר

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 תפוזים
10 ס"מ ג'ינג'ר טרי חתוך לג'וליינים (גפרורים דקים)
כוס וחצי סוכר
3 כוסות מים
2 מקלות וניל חצויות
300 גרם תמרים מגולענים
מיכל שמנת מתוקה

אופן הכנה:
- חותכים ג'וליינים (גפרורים) מכל התפוזים. מבשלים אותם עם הג'ינג'ר בסירופ עשוי מהמים, סוכר ווניל, כחצי שעה. מסננים
- בזמן הזה, קולפים היטב את התפוזים, כולל מהציפה הלבנה, פורסים לפרוסות רוחב ומבשלים דקה בסירופ. מוציאים ומקררים מעט
- מסדרים בכלי זכוכית שכבות של התפוזים עם התמרים, יוצקים מעל מעט מהסירופ, ומפזרים מעל המון
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.