אושי בודרינק – מלפפון ממולא

 
 
עודכן 13:08 03/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מגיש מנה מיוחדת מהמטבח הבוכרי - מלפפונים ממולאים בתערובת של בשר בקר עם אורז, צימוקים ועגבניות

 
 
 
 
 
מתכון מיוחד לשבת חתן

מצרכים:
6 מלפפונים גדולים חצויים לחצי ומנוקים מהתכולה – (יש לייבש לאחר החילוט יום אחד)
1 ו-1/2 כוסות אורז עגול
1 בצל גדול קצוץ דק (אפשר דרך פומפייה)
4 תפוחי עץ מסוג אלכסנדר קצוצים דק
1 כף צימוקים
1 כף פלפל שחור
קורט מלח
1 כפית שטוחה תה יבש בתפזורת
300 גרם בשר חתוך לקוביות קטנות (אפשר בקר מס 2)
עגבניה חתוכה לפרוסות

אופן ההכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים (פרט למלפפונים ולעגבניה) בכלי וממלאים את המלפפונים (המילוי חייב להיות אוורירי לא דחוס)
- שמים בסיר קצת שמן ופרוסות עגבנייה ומעל את המלפפונים ומבשלים כ- 20 דקות
- מעבירים לפלטה של שבת לכל לבישול של כל הלילה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.