גוש גידג'ה

 
 
עודכן 14:12 03/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אחד המתכונים הבוכרים האהובים והטעימים ביותר - מאפה בצק פריך במילוי קוביות דלעת ובצל מטוגן

 
 
 
 
 
לבצק:
חצי ק"ג קמח
2 ביצים
מעט שמן זית
1 כף שמרים
1 כף סוכר
מים

- לשים את הבצק בקערת המיקסר, מתפיחים מעט.


למילוי:
דלעת חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל קצוץ דק
2 כפיות גרגירי כמון
מלח
פלפל שחור גרוס
1כף סוכר
שמן זית לטיגון

למריחת המאפה:
חלמון
כף מים
כפית שמן

אופן הכנה:
- מטגנים בשמן זית את תכולת המילוי כמה דקות, מקררים
- יוצרים מהבצק כדורים ומשטחים אותם לעיגולים
- ממלאים במילוי הדלעת, סוגרים לכדור פחוס ומניחים על תבנית אפיה
- מורחים בחלמון עם מים ושמן (ניתן לפזר מעל שומשום שחור)
- אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני ואני - יום ג`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.