פטריות ממולאות

 
 
עודכן 08:47 04/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

פותחים את השבוע עם מנה צמחונית נהדרת של פטריות במילוי צנוברים, פירורי לחם ועשבי תיבול

 
 
 
 
 
מצרכים:
16 פטריות פורטבלו קטנות, מוצקות וטריות
מעט שמן זית

למילוי:
חצי כוס פירורי לחם
2 כפות צנוברים
3/4 כוס פטרוזיליה
8 עלי בזיליקום
3 שיני שום
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
מלח
פלפל שחור טחון
4-5 כפות שמן זית

אופן הכנה:
- מסירים את רגלי הפטריות. מורחים אותן בשמן זית
- שמים את חומרי המילוי למעט הגבינה ופירורי הלחם במעבד מזון ומרסקים. מוסיפים את הגבינה והפירורים
- ממלאים את הפטריות בתערובת ומניחים על תבנית התנור
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ-20 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.