סטייק סינטה

 
 
עודכן 08:54 04/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה עיקרית מופלאה לארוחת הצהרים - סטייק סינטה עסיסי בליווי מאפה בצק אוורירי וסלט עלים ירוק

 
 
 
 
 
מצרכים:
נתחי סינטה (קילו וחצי)
2 כפות טימין
שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כוס ברנדי
חצי כוס חומץ בלסמי

אופן הכנה:
- מורחים את הסטייקים בשמן זית. מפזרים עליהם טימין מעט מלח ופלפל שחור
- מחממים מחבת כבדה במעט שמן זית וכשהיא חמה מאד, מכניסים פנימה את הסטייקים לצלייה של שלוש-ארבע דקות מכל צד
- יוצקים פנימה את הברנדי ומבעירים כדקה
- יוצקים פנימה את החומץ, מבשלים יחד כשתי דקות כשבמהלכן הופכים את הבשר פעמיים –שלוש
- מפזרים מעל מלח גס
- מגישים עם פופאווברס וסלט ירוק


פופאווברס (יורקשייר פודינג)

מצרכים:
כוס וחצי חלב
6 ביצים
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
מלח
פלפל

אופן הכנה:
- טורפים את כל החומרים לתערובת אחידה (הקמח בסוף)
- מחממים היטב בתנור תבנית חסינת חום. מורחים בחמאה
- יוצקים את התערובת לתבנית החמה ומכניסים מיד שוב לתנור בחום של 220 מעלות לחצי שעה
- מגישים עם הסטייק

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.