וופל אפרסקים

 
 
עודכן 07:52 05/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

שכבות של בצק עלים פריך עם פרוסות אפרסקים ואגוזים מסוכרים מעל

 
 
 
 
 
מצרכים:
500 גרם בצק עלים
6 אפרסקים לבנים חצויים ופרוסים לפרוסות דקות
קראמל וניל
חמאה מומסת
מעט אגוזים מסוכרים

אופן הכנה:
- מרדדים את הבצק לעלה דק מניחים בין שני דפי פרגמנט
- אופים בין שתי תבניות עד להשחמה. מוציאים מהתנור, בוזקים אבקת סוכר ומזגגים משני הצדדים תחת הגריל הביתי
- מסדרים את פרוסות הפרי סביב באופן חופף
- מורחים חמאה מומסת, ומעט קראמל וניל ומניחים תחת הגריל הביתי עד שהם מזוגגים ומתרככים מעט
- מפזרים מעט ברס (אגוזים מסוכרים) מעל
- חותכים לרצועות יפות ומגישים עם גלידת קראמל

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.