טארט טאטן בצל

 
 
עודכן 09:07 06/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ושיקה פינצי נותנים כבוד לבצל ומכינים טארט טאטן - בצק עלים פריך ושחום עם בצל מקורמל וגבינת קממבר נמסה מעל

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 בצל
10 גרם חמאה
10 גרם סוכר
בצק עלים
חמאה (לשימון התבניות)
גבינת קממבר או כל גבינה קשה נמסה אחרת

אופן הכנה:
- מסירים 2 קצוות הבצל וחוצים לרוחב
- לכל חצי מוסיפים 10 גרם חמאה ו-10 גרם סוכר במחבת טפלון שטוח
- מוסיפים את חצאי הבצל ומבשלים על אש קטנה עד אשר הבצל רך וזהוב,
מסירים מהאש ומקררים
- משטחים את בצק העלים ל-4 עיגולים בקוטר 13 ס"מ ובעובי 3 מ"מ ושומרים במקרר
- משמנים בחמאה את הכלים, מניחים בכל אחד חצי בצל עם החתך כלפי מעלה
- מכסים בבצק ומקפלים את הקצוות על דופן הכלי
- אופים 15 – 20 דקות עד אשר הבצק זהוב-חום
- הופכים את הטארט על צלחת ויוצקים מסביב את הרוטב מהמחבת
- מניחים 2 עיגולי גבינה על כל טארט
- מעבירים במהירות מתחת לגריל של התנור עד אשר הגבינה מתחילה להמס
- מגישים מיד מקושט בפטרוזיליה ומעט מלח ים גס

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.