פילה דג ים עם קרם בצל

 
 
עודכן 09:07 06/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

פילה דג ים צרוב עם קרם בצל קטיפתי ולוביה או בצלים מזוגגים ליד

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 נתחי פילה דג ים
2 כוסות לוביה
1 כף חמאה
מלח
פלפל
מיקרו עלים

לקרם בצל:
6 בצלים קלופים, חתוכים לרבעים
1 ראש סלרי חתוך לקוביות או 2 ראשי פטרוזיליה
1 מיכל שמנת
2 כוסות חלב
2 כפות סוכר חום
1 כף טימין
מלח
פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה:
- שמים בסיר את הבצלים, סלרי, טימין, חלב שמנת, מלח ופלפל ומבשלים כחצי שעה
- מרסקים במעבד מזון למחית חלקה
- ממליחים ומפלפלים את נתחי הדג
- צורבים את הדגים על מחבת עד שהם עשויים יפה
- שמים במחבת את החמאה וכשהיא חמה, מוסיפים את הלוביה, מלח ופלפל לטיגון קצר
- מסדרים על הצלחות את הדג עם הלוביה והקרם, ומעל לדג מניחים מיקרו עלים


בצלים מזוגגים בחומץ בלסמי

מצרכים:
6 בצלים אדומים, קלופים
50 גרם חמאה
שליש כוס חומץ בלסמי
2 כפות סוכר חום
1 כף טימין
מלח
פלפל שחור גרוס.

אופן הכנה:
- חוצים את הבצלים לאורכם
- שמים במחבת רחבה את כל שאר החומרים, ומביאים לרתיחה
- מכניסים פנימה את הבצלים, עם הצד החתוך כלפי מטה, מכסים בנייר כסף ומבשלים יחד כעשר דקות
- מעבירים לתבנית צליה, עם הצד החתוך כלפי מעלה וממשיכים לצלות עד חצי שעה
- מפזרים מלח גס ומגישים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.