בצלים ממולאים

 
 
עודכן 09:07 06/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מכין בצלים ממולאים בגבינות, עשבי תיבול ופירורי לחם לצד סלט עלים ירוק

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 בצלים יפים, קלופים

למילוי:
שליש כוס פירורי לחם
שליש כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 כף טימין
3 עלי מרווה קצוצים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
שמן זית

אופן הכנה:
- מסירים את הרבע העליון מכל בצל. מבשלים את הבצלים במים רותחים עם מעט שמן זית כעשרים דקות עד שהם מתרככים. מקררים
- מערבבים את חומרי המילוי וממלאים בהם את הבצלים
- מורחים את הבצלים מבחוץ בשמן זית
- שמים בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה
- מגישים עם סלט ירוק

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.