קדאיף עם קרם מסקרפונה

 
מחמאות מובטחות
מחמאות מובטחות צילום: יח``צ
 
עודכן 08:12 07/10/2009
אוכל נענע 10

הזדמנות טובה להיות המארחים הגדולים של כל הזמנים. מתכון מופלא של קדאיף במילוי קרם מסקרפונה ותפוחים מקורמלים שיעשה לכם חג שמח במיוחד, באדיבות "אגאדיר"

 
 
 
 
 

המתכון מיועד ל- 5 מנות אישיות

רכיבים להכנת הקדאיף:

150 גרם שיערות קדאיף
20 גר' חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר
תבניות אלומיניום חד פעמיות

אופן הכנה:

- לפזר בקערה את שיערות הקדאיף, לערבב עם אבקת הסוכר ולזלף מעט מהחמאה
- לערבב ולהוסיף עוד חמאה
- לסדר בתבנית האישית את הקדאיף לצורת קערה (להדביק לדפנות)
- לאפות בחום של 160 מעלות – 10 דקות בערך, עד להזהבה

רכיבים להכנת קרם מסקרפונה:

קופסת גבינת מסקרפונה (200 גרם)
200 גרם שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
ביצה

הוראות ההכנה:

- להקציף את כל החומרים במיקסר עד לקבלת קרם יציב
- לשמור בקירור עד להרכבת המנה
 
חומרים להכנת תפוחים מקורמלים:

2 תפוחים ירוקים גדולים
4 כפות סוכר
מקל קינמון
מקל וניל
אבקת קינמון (חצי כפית)
20 גרם חמאה

אופן הכנה:

- לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות
- להמיס במחבת את הסוכר עם מעט מים
- כאשר הסוכר מזהיב להוסיף את החמאה
- להוסיף למחבת את התבלינים (את מקל הוניל צריך לחצות לאורך ולגרד. ולהוסיף את המקל גם למחבת)
- לערבב הכל ולהוסיף את התפוחים
- לערבב כמה דקות עד שהתפוחים עטופים בסוכר ומקבלים מעט צבע

הרכבת המנה:

- בצלחת: מגישים את סלסלת הקדאיף
- שופכים לתוכה מקרם המסקרפונה
- מפזרים תפוחים ומעט מרוטב התפוחים שנשמר במחבת
- אפשר לקשט במקל קינמון או במקל וניל
- מומלץ להגיש עם גלידת וניל

לוח המרת מידות ומשקל >>
בואו להצביע למסעדות שאתם הכי אוהבים >>
יודעים לבשל? בואו והוכיחו לנו, ואולי תזכו גם בפרס >>
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.