עגבניות ממולאות

 
 
עודכן 13:02 10/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ויעל ארפי מכינים עגבניות ממולאות בתערובת של בשר טחון עם בצל ועשבי תיבול

 
 
 
 
 
ל-4 איש

מצרכים:
8 עגבניות בינוניות לא רכות
2 פרוסות לחם לבן
200 גרם בשר בקר ועוף טחון
3 בצלצלי שלוט טחונים
2 שיני שום כתוש
פטרוזיליה
טרגון
טימין
נענע
ביצה
כף שמן זית
מלח
פלפל

אופן הכנה:
- חותכים "כובע" לעגבניות ומנקים אותן מבפנים
- ממליחים את העגבניות מבפנים והופכים אותן כדי שהמיץ ינזול
- טובלים את פרוסות הלחם בשמן זית
למילוי:
- מערבבים את הבצלצלים הטחונים, עשבי הטיבול (פטרוזיליה, טרגון, טימין, נענע) השום הכתוש העוף והבשר הטחון, מוסיפים ומערבבים את פרוסות הלחם ואת הביצה
- מפזרים מעט אורז לא מבושל בתחתית העגבניות, ממלאים אותן במילוי ומכסים עם ה"כובעים"
- אופים במשך שעה על 140 מעלות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.