גראטן קישואים

 
 
עודכן 13:02 10/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה צרפתית בסגנון פרובנס - שכבות של קישואים ועגבניות מתובלים בשום ועשבי תיבול ומוקרמים בגבינה משובחת

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 קישואים קטנים
4 עגבניות בשלות אך לא רכות
שום
פטרוזיליה
2 בצלצלי שלוט
1/2 כוס שמן זית
75 גרם אמנטל מגורדת
מלח
פלפל
טימין
עלי דפנה

אופן הכנה:
- חותכים את הקישואים באלכסון לעיגולים בעובי 5 מ"מ
- חותכים את העגבניות לעיגולים ומסירים את החלק הקשה שבמרכז העגבניה
- חותכים דק את הבצלצלים
- משמנים תבנית ומפעילים את התנור על 210 מעלות
- מניחים את הקישואים בתבנית בשורה כשהם נוגעים קלות אחד על השני
- מניחים על הקישואים את הבצלצלים עם השום והפטרוזיליה
- ממליחים ומפלפלים
- מניחים מעל את העגבניות ואז שוב את הקישואים עד שנגמרים המצרכים
- מפזרים מעל את העשבי תיבול והגבינה המגורדת
- מפזרים מעט שמן זית
- אופים בתנור כ- 20 דקות על חום של 180 מעלות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.