עוף ביין אדום

הדפס
 
 
עודכן 13:02 10/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ויעל ארפי מכינים מנה עיקרית נהדרת - עוף עסיסי ביין אדום עם בצל, גזר ופטריות

 
מצרכים:
5 כפות שמן זית
4 עלי מרווה
6 כרעיים מחולקות לשניים
מלח
פלפל
3 שיני שום קצוצות
12 בצלי שאלוט קלופים
ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות
גזר חתוכים לקוביות קטנות
פטריות שמפיניון קטנות ושלמות
בקבוק יין אדום יבש
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
- משחימים את העוף בסיר עם שמן הזית. מוציאים
- מוסיפים לסיר את המרווה, טימין בצלים, גזר וסלרי והפטריות השלמות ומשחימים
- מחזיריםאת העוף לסיר, ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה שעה
- מוציאים את כל המוצקים מהסיר, מצמצמים עד להסמכה, מחזירים את כל המוצקים לסיר לחימום
- מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.