נתחי עוף בחמישה תבלינים

 
 
עודכן 07:37 11/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה עיקרית זריזה שתעלה ניחוחות מדהימים בבית - נתחי עוף בחמישה תבלינים על מצע של אורז

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 כרעיים של עוף, מחולקים לשניים
מעט שמן

למשרה:
1 כף חמישה תבלינים (ניתן לקנות מוכן בחנויות התבלינים)
מעט מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- מערבבים את התבלינים ומורחים בהם את נתחי העוף
- מחממים מעט שמן במחבת וכשהוא חם מטגנים את נתחי העוף סביב עד שהם משחימים יפה
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לעוד 15 דקות
- מגישים עם בק צ'וי עם שום ואורז לבן

בק צ'וי עם שום

מצרכים:
1 בק צ'וי חתוך לפיסות
2 שיני שום פרוסות
כף ג'ינג'ר
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות רוטב סויה
2 כפות מירין

אופן הכנה:
- שמים את השמן בווק וכשהוא חם מכניסים פנימה את השום לטיגון של חצי דקה
- מוסיפים את הבק צ'וי ומערבבים דקה, ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים את הסויה, מירין ושמן שומשום, ומבשלים יחד עוד דקה
- מניחים את הבק צ'וי על צלחת, עליו את נתחי העוף השחומים ומגישים

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני ברגע - יום א`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.