ביצים מטוגנות

 
 
עודכן 07:37 11/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

בבוקר או בערב לצד סלט או לבד - ביצים מטוגנות במחבת עם פלפל, בצל, נבטים ופטריות

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 ביצים טרופות
2 כפות רוטב סויה
מעט מים

מעט ג'ינג'ר קצוץ
2 בצלי שאלוט פרוסים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
כוס נבטים טריים
סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות דק
מלח
פלפל
מעט רוטב סויה

אופן הכנה:
- מטגנים במחבת שמן זית, ג'ינג'ר ובצלי שאלוט. מוסיפים את הירקות ממליחים ומפלפלים, מוסיפים מעט סויה ומעבירים לקערה
- טורפים את הביצים עם הסויה ומעט פלפל
- יוצקים את הביצים למחבת טפלון עם מעט שמן, כשהחביתה מוצקה בחלקה התחתון, יוצקים למרכזה את הירקות
- מחכים דקה, מקפלים את החביתה לשניים, על המילוי, ככה שהוא יציץ מתוכה, מטגנים מקופל עוד דקה
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומגישים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.