הסנדוויץ' הטוב ביותר

 
הכל כלול
הכל כלול צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 09:25 14/10/2009
Time Out

אם הוא עסיסי וטעים, מדובר בהתמכרות של שנים. איפה אכלתם את הסדוויץ' הכי טעים בעיר?

 
 
 
 
 

הסנדוויץ' של רותי ואיציק

אומנות על ג'בטה
אומנות על ג'בטה צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages
מוסד אהוב המנפק סנדוויצ'ים ביתיים ומצויינים עוד משנת 1957. כיום הוא מנוהל על ידי דור ההמשך של רותי ואיציק, דודי ושולי, שמכינים (מהשעות הכי מוקדמות של היום) סנדוויצ'ים המורכבים מסלטים הנעשים במקום. בין הסלטים ניתן למצוא סלט קישואים, חצילים ואבוקדו. בנוסף, יש נקניקיה בלחמניה וגזוז של פעם במבחר טעמים. הסנדויץ' של רותי ואיציק, שינקין 53, תל אביב. 03-5275368.

לה גטארי

הנה לכם קומבינציה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה: קרואסון אוורירי וגדול, ובתוכו גבינה צרפתית, נקניק ריחני וביצה עלומה. את מלאכת אפיית הקרואסונים, למדו רועי ועדי פישמן, שני האחים שמנהלים את המקום, בנורמנדי. בנוסף הם מכינים כאן גם גם עוגיות ואקלרים עם קרם פטיסייר. שחיתות בהתגלמותה. לה גטארי, בן יהודה 184א' תל אביב, 077-2180077.

סביח (טשרניחובסקי)

בסביח טשרניחובסקי המושג fast food מקבל משמעות חדשה. נכון, מדובר באותה פיתה עם חצילים, ממרחים וביצים קשות, אבל כאן כל המרכיבים מוכנסים לפיתה בתשומת לב מירבית, בעדינות ואהבה אין קץ, כאילו כל חציל וכל תפוד הוא יוצא חלציו של מירו, הסביחאי. את הסביח שלכם תוכלו לקבל בגרסה המסורתית – עם עמבה וחריף, או בגרסה המודרנית – עם גבינת פטה מרעננת. כך או כך, שווה להישאר לעוד חצי מנה לפחות. סביח, טשרניחובסקי 2 תל אביב.
 

קבב בפיתה של חיים נלו

בנלו ממשיכים מסורת ארוכה של גריל רומני אסלי, שזה אומר בעיקר הרבה שום ונתחים עסיסיים. הקבבים כאן עשויים ללא רבב, והם תפוּחים ואווריריים כמו דוגמניות של מתאים לי. צמד שלהם בפיתה יצליח לרומם נפש, גם אם מדובר בעדה שאינה כוללת שורשים בלקניים. במילויים מובטחים לכם שלל סלטים רומניים שעושים במקום כמו, ממרח פלפל קלוי או שעועית דפוקה. וכן, זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע. חיים נלו, דרך אילת 11 תל אביב, 03-5101919.

רובן

רובן הוא שם כללי לכריכים שהביאו איתם המהגרים היהודים ממזרח אירופה והשתקעו בניו יורק ומונטריאול. בצומת הסואן של אבן גבירול-קרליבך-יהודה הלוי, מגישים רובן המורכב מלחם לבן או שיפון, בשר מעושן, כרוב כבוש, קורנישון (מלפפון חמוץ) וחרדל. העונג גלום בלחם טרי גדוש בנדיבות בפרוסות של בשר עסיסי וחם. את הרובן שלכם תוכלו לקבל עם בשר בקר או הודו וגם שילוב שני שתי החיות בכריך אחד. רובן, יהודה הלוי 112 (פינת קרליבך), 077-4908050, ראשון עד חמישי 11:30- 01:00.

הצביעו למסעדות ולברים שאתם הכי אוהבים >>
 
 
עוד כתבות במדור תחרות פרסי האוכל 2009
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.