סופריטו תפוחי אדמה וקוקליאת

 
 
עודכן 07:30 13/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ורם צוברי מכינים סופריטו עוף עם תפוחי אדמה וקוקליאת (קציצות לחם מתובלות)

 
 
 
 
 
המצרכים:
4 כרעיים טריות של עוף
6 תפוחי אדמה
1/2 1 כוס שמן קנולה לטיגון
2 כוסות מים רתוחים
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
1 כפית מחוקה כורכום טרי
1 כפית מחוקה פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון

לקוקלאיאת:
4 פרוסות חלה סחוטות לאחר שהושרו במים
1 כף פטרוזיליה קצוצה טרייה
2 כפות בשר טחון דק
1 ביצה טרייה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טרי

אופן ההכנה:
- שמים ביחד את כל החומרים לקוקלאיאת, מהבצק שנוצר קורצים כדורים קטנים ועגולים בגודל כדורי פינג פונג. מניחים בצלחת מכוסה בצד בהמתנה לטיגון
- מקלפים את תפוחי האדמה, פורסים אותם לחצי לאורך התפוד. לוקחים כל חצי ופורסים לרוחב לקבלת חצאי ירח בעובי 1 ס"מ
- יוצקים את השמן לסיר רחב ומטגנים את תפחי האדמה בדומה לצ'יפס, עד לקבלת צבע זהוב ענברי. מעבירים לנייר סופג
- מטגנים את הקוקלאיאת עד לקבלת צבע שחום ומעבירים לנייר סופג
ה. מטגנים את כרעי העוף משני הצדדים עד להשחמה יפה ומעבירים לנייר סופג
- בגמר פעולת הטיגון נפטרים מעודפי השמן בסיר, ומסדרים בו את הכרעיים בתחתית הסיר, מעליהן את תפוחי האדמה. מפזרים מעל התבלינים ומוסיפים את המים
- מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מוסיפים את הקוקלאיאת המטוגנים ומשאירים לבישול כשלושת רבעי שעה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.