חציל בלאדי וגבינה

 
ניתן חם או קר
ניתן חם או קר צילום: דור מלכה
 
עודכן 08:31 14/10/2009
אוכל נענע 10

ממרח מצויין על לחם או סתם ככה לאכול עם מזלג. חצילים בלאדי בתוספת גבינת טולום, באדיבות השף רוברט קלוגר, מסעדת ננה-בר נווה צדק

 
 
 
 
 

חומרים:

1 חציל בלאדי
2 עגבניות
1 שן שום
3 כפות שמן זית
1 גבעול פטרוזיליה קצוץ
1 גבעול נענע קצוץ
מלח
פלפל
100 גרם גבינת טולום מגוררת

לקישוט: עלי מיקרו סלק

אופן הכנה:
- שורפים את החציל בלאדי על אש גלויה מכל הצדדים עד שהוא חרוך היטב מכל צדדיו. מומלץ לעשות זאת על גבי רשת שמציבים על הכיריים.
- מניחים את החציל השרוף בתוך שקית ניילון ל-10 דקות, מוציאים ומקלפים.
- בקערית מרסקים את העגבניות ומערבבים אותן עם השום, שמן זית, פטרוזיליה, נענע, מלח ופלפל.

הרכבת המנה:
מניחים במרכז הצלחת את החציל, עליו יוצקים את רוטב העגבניות ומפזרים את הגבינה המגוררת. מקשטים בעלי מיקרו סלק ומגישים.

טיפ: גבינת הטולום היא גבינת עיזים טורקית עזת טעם המשווקת בשקיקי עור וניתן להשיגה במעדניות ומחלבות מובחרות.

עוד סלטים במדור >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.