רולדת חזה הודו עם שזיפים

 
 
עודכן 11:50 27/10/2009
דוד אסולין

דוד אסולין שולח לנו מתכון של חזה הודו במרינדת שזיפים ויין, אותו הוא מכנה - חזה הודו בנוסח גן עדן. המתכון עליו, ההתרשמות עליכם

 
 
 
 
 

חומרים:

4 פרוסות חזה הודו
1 פלפל צהוב
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
שמן זית
8 משמשים יבשים
8 שזיפים יבשים
1 כוס יין אדום יבש
200 גר' פיסטוק קלוי, טחון גס
1 כוס קמח
1 ביצה
1 כפית חרדל
פלפל שחור גרוס
מלח עבה
 

אופן הכנה:

- משרים את השזיפים והמשמשים בכוס יין אדום למשך שעתיים (עדיף לילה שלם במקרר)
- משטחים את חזה ההודו עם פטיש שניצלים, ממליחים ומפלפלים.
- מורחים את הפלפלים בשמן זית בנדיבות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות עד שהפלפלים מתרככים, אז מכניסים לשקית ומקלפים את הקליפה.
- חותכים את הפלפלים לארבע. פורסים על משטח עבודה את חזה ההודו הממולח והמפולפל, שמים על כל אחד רבע פלפל מכל צבע, 2 משמשים, 2 שזיפים ומגלגלים למעין רולדה.
- טורפים ביצה עם כפית חרדל, שמים בצלחת 1 כוס קמח ומגלגלים את חזה ההודו הממולא בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בפיסטוק טחון גס ושמים בתבנית אפיה.
- ניתן לאפות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות בערך ל-20 דק' או לטגן בשמן עמוק.
- מוציאים מהתנור ופורסים עם סכין בעלת שיניים לאורך ובאלכסון.
 
עוד כתבות במדור תחרות המתכונים - שלב העיקריות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.