שוקיים פיקנטיות בתנור

 
עודכן 11:19 27/10/2009
שי מור

שי כנראה אוהב את זה פיקנטי ושולח לנו מתכון של שוקיים ברוטב טריאקי ופירי- פירי שהולכות הישר לתנור. מה אתם חושבים על זה?

 
 
 
 
 

מצרכים:

12 שוקיים קטנות של עוף טרי ונקי

לרוטב:
רבע כוס שמן
רבע כוס דבש נוזלי
רבע כוס רוטב טריאקי
רבע כוס יין אדום יבש
2 כפות ג'ינג'ר טרי, חתוך למקלונים דקיקים
2 שיני שום כתושות
2 כפות שמן שומשום
4 כפות שומשום
2 -1 כפות רוטב פירי-פירי בחריפות בינונית/ או חצי כמות רוטב טבסקו
מלח ופלפל שחור
 

אופן הכנה:

- מחממים מראש תנור לחום גבוה (180 מעלות צלסיוס) ומסדרים את העוף על תבנית אפייה שטוחה
- מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ומוסיפים בהדרגה את רוטב הפירי-פירי או הטבסקו, עד שמגיעים לחריפות נעימה. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל, אם צריך
- יוצקים את הרוטב על העוף ומגלגלים את הנתחים כדי לקבל ציפוי אחיד. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במרכז התנור כחצי שעה. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה נוספת לפחות, עד שהעוף מוכן
 
עוד כתבות במדור תחרות המתכונים - שלב העיקריות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.