פסטה במילוי גבינות

 
 
עודכן 08:03 15/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

פינוק אמיתי - פסטה קונכיות במילוי גבינות עם רוטב עגבניות וגבינה מוקרמת מעל

 
 
 
 
 

מצרכים:
1 חבילה פסטה קונכיות גדולות

למילוי:
350 גרם ריקוטה טרייה
150 גרם גבינת פרמזן מגורדת
מלח
פלפל
4 כפות שמן זית

לרוטב:
4 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
קופסה עגבניות מרוסקות
מלח
פלפל
חופן עלי בזיליקום

אופן הכנה:
- מבשלים את הפסטה במים רתוחים עם מעט מלח עד שהיא כמעט עשויה מסננים ושוטפים במי ברז
- מערבבים את חומרי המילוי. ממלאים את הקונכיות בתערובת
- מערבבים את חומרי הרוטב ושמים בתבנית מלבנית
- מניחים את הקונכיות ברוטב
- מפזרים מעל עוד גבינת פרמזן ומטפטפים סביב שמן זית
- אופים חצי שעה בחום של 180 מעלות
- להגשה: מפזרים עוד מעט עלי בזיליקום טריים מעל

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה:

מתכון לפסטה עם ירקות וגבינה בולגרית

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

מתכון לפסטה עם נתחי עוף

מתכון לפסטה ארבע גבינות

 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.