סמי פרדו מייפל ואגוזים

 
 
עודכן 08:02 15/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקנח בסמי פרדו - קרם ברולה קפוא למחצה עם אגוזים מסוכרים ומייפל

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 חלמונים
חצי כוס סוכר
חצי כוס סירופ מייפל אמיתי
2 כפיות תמצית וניל אמיתית
2\1 מיכל שמנת מתוקה
חצי כוס אגוזי ברס

אופן הכנה:
- מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. שומרים במקרר
- טורפים את החלמונים, סוכר, וניל ומייפל, על סיר אדים, לתערובת תפוחה ובהירה. מקררים מעט
- מערבבים את הקצפת אל התערובת ויוצקים לקערה. מכסים ומקפיאים למחצה
- מוציאים מהמקפיא. הופכים עם כף גדולה, זורים באמצע מהאגוזים, משטחים ומקפיאים לגמרי

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.