סלמון אפוי בעגבניות

 
 
עודכן 09:56 18/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

עשר דקות של הכנה והם שלכם - נתחי פילה סלמון אפויים בתנור ברוטב עגבניות ובזיליקום ובליווי פרוסות חציל קלויות

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 נתחים של פילה סלמון
מעט שמן זית
6 עלי מרווה
מלח
פלפל שחור גרוס

לרוטב:
2 קופסאות עגבניות מרוסקות
2 שיני שום
20 עלי בזיליקום
5 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
מעט צ'ילי גרוס
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- שמים במחבת את השמן ומוסיפים את שיני השום
- מוסיפים את העגבניות, מלח פלפל וסוכר, מעט צ'ילי ועלי בזיליקום
- ממליחים ומפלפלים את הדגים. מדביקים על כל דג עלה מרווה
- מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון וכשהוא חם מאד מטגנים בו את הדגים דקה מכל צד. מעבירים לכלי עם הרוטב
- מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לעשר דקות
 
פרוסות חציל קלויות עם עגבניות
פרוסות חציל קלויות עם עגבניות
פרוסות חציל קלויות

מצרכים:
3 חצילים קטנים
2 כפות טימין
2 שיני שום
חצי כוס שמן זית
מלח
פלפל
עגבניות

אופן הכנה:
- פורסים את החצילים לפרוסות עבות
- מערבבים את השמן, שום, טימין מלח ופלפל
- מורחים את פרוסות החציל בתערובת
- מחממים מחבת פסים. כשהיא חמה מניחים עליה את פרוסות החציל לשתיים-שלוש דקות מכל צד
- מגישים עם הדגים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.