מרק צ'ורבה - ciorba cu perisoare

 
 
עודכן 07:09 20/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ואריקה מנדנך מכינים מרק צ'ורבה רומני עם כדורי בשר שיעשה לכם חם על הלב ונעים בבטן

 
 
 
 
 
למרק:
עצמות בקר
2 גזרים
שורש פטרוזיליה
בצל
3 עגבניות
שמיר
פטרוזיליה
לאושטאן

לכדורי הבשר:
500 גרם בשר בקר טחון
פרוסת לחם
2 כפות אורז
בצל מגורר
ביצה
מלח
פלפל

מיץ לימון או מלח לימון

אופן הכנה:
- שמים בסיר 2 ליטר מים ועצמות בקר. מרתיחים ומוציאים את הקצף
- מוסיפים 2 גזרים, שורש פטרוזיליה, בצל (הכל חתוך לרצועות קטנות) משאירים על האש
- מוסיפים 3 עגבניות חתוכות וירק (שמיר, פטרוזיליה ולאושטאן)
- מכינים כדורי בשר (פרישוארה) מ- 500 גרם בשר בקר טחון, פרוסת לחם, 2 כפות אורז, בצל מגורר, ביצה מלח ופלפל
- יוצקים ביד רטובה כדורים קטנים למרק
- כשהכל כמעט מוכן מוסיפים מיץ לימון או מלח לימון
- למי שלא שומר כשרות המרק המקורי מוגש עם חלמון של ביצה מעורבב עם שמנת

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.