סלט חצילים ופלפלים

 
 
עודכן 07:09 20/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

סלט חצילים מטוגנים עם פלפלים אדומים וירוקים שהולך נהדר עם לחם לבן

 
 
 
 
 
מצרכים:
1 חציל טרי ומוצק
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
רבע כוס שמן זית
3 שיני שום מעוכות וקצוצות גס
מעט פפריקה מתוקה
מלח
פלפל גרוס

לחם לבן אחיד

אופן הכנה:
- חותכים את החציל לקוביות ומטגנים בשמן עמוק עד שיזהיב יפה, מסננים ומספיגים בנייר סופג
- שמים את שמן הזית במחבת רחבה וכשהוא חם, מכניסים פנימה את הפלפלים, שום ומטגנים יחד כעשר דקות, עד שהפלפלים יתרככו יפה
- מוסיפים את החצילים, ממליחים ומפלפלים
- מטגנים יחד עוד שתי דקות
- מעבירים לקערה ומגישים עם לחם לבן פשוט

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.