עוגיות ריפה

 
 
עודכן 06:40 21/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

עוגיות פריכות עם שומשום וקצח מהמטבח המרוקאי שמכינים ב-10 דקות

 
 
 
 
 
מצרכים:
2\1 ק"ג קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוזים
1 ביצה
2 כפות עראק
כף שומשום
כף קצח


אופן הכנה:
- שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומעבדים לבצק חלק
- מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כחצי ס"מ
מחוררים את הבצק עם מזלג וחותכים למעויינים עם גלגלת מסולסלת בגודל של כעשרה ס"מ
- מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-15 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני בתנור - יום ד`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.