מאפה פוקצ'ה מהיר

 
לא על הלחם לבדו
לא על הלחם לבדו צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages.com
 
עודכן 07:45 23/10/2009
עמית קאופמן, על השולחן

מאפה פריך, חם וריחני במינימום זמן ומאמץ. כל מאפה נחתך למשולשים, ממש כמו פיצה. קונים את הלאפות מראש, עוטפים היטב אחת אחת ומקפיאים

 
 
 
 
 

חומרים ל-3 מאפי לבנה ועגבניות מיובשות:

3 לאפות
6 כפות פסטו בזיליקום או טפנאד זיתים שחורים
18 עגבניות מיובשות בשמן זית
מלח גס ופלפל שחור גרוס
18 כדורוני לבנה קטנים

אופן הכנה:

- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מורחים כל לאפה בפסטו או בטפנאד. מפזרים את העגבניות – 6 על כל לאפה במרווחים שווים. מפזרים מעט מלח ופלפל ומטפטפים קצת שמן של העגבניות. אופים כ-5 דקות.
- מוציאים ומסדרים ליד כל עגבנייה כדור לבנה. מטפטפים עוד מעט שמן ומגישים מיד.

חומרים ל-3 מאפי תאנים ופרושוטו:
3 לאפות שמן זית 15 תאנים בשלות קרועות לחצאים
15 פרוסות פרושוטו או אווז מעושן
מלח גס ופלפל שחור גרוס
צרור עלי ארוגולה

אופן הכנה:

- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- מורחים את הלאפות בשמן זית. מפזרים מעל את התאנים. מסדרים את פרוסות הבשר ומתבלים במלח ופלפל.
- אופים 7-5 דקות.
- מוציאים מהתנור, מפזרים עלי ארוגולה, מזלפים עוד מעט שמן ומלח ומגישים מיד.

לוח המרת מידות ומשקל >>
 
עוד כתבות במדור לחם ומאפים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.