חזה עוף פריך עם זיתים

 
 
עודכן 09:52 22/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

חזה עוף בציפוי פירורי לחם מתובלים בשום, פטרוזיליה וזיתים ובליווי שלל ירקות אפויים

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 חזות עוף מנוקים
2 כוסות פירורי לחם
שליש כוס זיתים קלמטה קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות דק
2 כפות עלי אורגנו קצוצים
5 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל גרוס
2 ביצים

אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים למעט הביצים
- טובלים את החזות בביצים הטרופות ואח"כ כך בתערובת
- מטגנים בשמן זית עד שהציפוי שחום ופריך
- מגישים עם לימונים
 
ירקות אפויים נוסח פרובנס
ירקות אפויים נוסח פרובנס
תוספת לחזה העוף:
ירקות אפויים נוסח פרובנס

מצרכים:
1 חציל גדול וטרי פרוס דק
2 בצלים פרוסים דק
2 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה קצוצים
5 כפות שמן זית
4 עגבניות תמר פרוסות לרוחבן
4 זוקיני פרוסים
שמן זית
כף טימין
12 זיתי קלמטה פרוסים
מלח
פלפל גרוס

אופן הכנה:
- מטגנים את פרוסות החציל והבצל עם השום הטימין המרווה, מלח ופלפל עד שהם רכים לגמרי
- מעבירים לכלי חסין חום ומשטחים לשכבה אחידה
- מסדרים את פרוסות העגבניה והזוקיני שורות שורות חופפות על החצילים
- מפזרים מעל את הזיתים
- מטפטפים שמן זית, מלח, פלפל ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות חצי שעה לפחות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.