פנקייק מלוחים עם מגוון תוספות

הדפס
 
 
עודכן 08:05 25/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אם עוד לא טעמתם את הגרסה המלוחה של הפנקייק, זה הזמן. הם רכים מבפנים וזהובים מבחוץ ועם תוספת של שמנת, גבינה צהובה ופטריות מדובר בחגיגה אמיתית

 
מצרכים:
1 כוס קמח
4 ביצים
1 כוס חלב
100 גרם גבינת אמנטל מגורדת
מעט אגוז מוסקט
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
4 כפות צנוברים
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- טורפים ומערבבים את כל החומרים, למעט הצנוברים, בקערה, לתערובת אחידה
- מחממים מחבת קטנה (או מכשיר פנקייק) ומורחים במעט חמאה או שמן זית
- שמים מעט צנוברים על המחבת ויוצקים מהתערובת על הצנוברים. מטגנים כשתי דקות מכל צד

על הפנקייק מניחים:
2 שיני שום קצוצות
4 כפות שמן זית
1 כף עלי טימין
3 חצי בצל אדום קצוץ גס
1 סלסלת פטריות שמפיניון חצויות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס יין לבן יבש
3 בצלים ירוקים פרוסים באלכסון
שבבי גבינת פרמזן

הגשה:
- שמים את השמן וטימין במחבת וכשהיא חמה מאד, מוסיפים פנימה את השום, בצל ופטריות לטיגון של 2 דקות, ממליחים ומפלפלים
- מוסיפים את היין, מבשלים דקה
- מכבים את האש, יוצקים על הפנקייק, מפזרים מעל גבינה ובצל ירוק
- מגישים עם יוגורט/שמנת מתובל בשמן זית, שום, לימון ועירית

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.