קרם קרמל בטעם תפוז

 
 
עודכן 08:04 25/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

קרם קרמל קטיפתי משמנת מתוקה, ג'ינג'ר ורצועות מסוכרות של קליפות תפוז

 
 
 
 
 
מצרכים:
כוס וחצי סוכר
שליש כוס מים

מיכל וחצי שמנת מתוקה
כוס חלב
קליפת תפוז אחת
כף ג'ינג'ר טרי מגורד

5 חלמונים
ביצה אחת
שליש כוס סוכר

אופן הכנה:
- ממיסים את הסוכר והמים במחבת עד לקבלת קרמל
- יוצקים ל-6 תבניות אישיות חסינות חום
- מרתיחים את החלב, שמנת, קליפת תפוז וג'ינג'ר
- טורפים מעט את החלמונים, ביצה וסוכר. יוצקים אליהם את תערובת החלב-שמנת החמה וטורפים לתערובת אחידה
- שמים בתבנית עם מים חמים ואופים בחום של 160 מעלות כ-45 דקות. מוציאים מהתנור ומעבירים לרשת לצינון

תלתלי תפוז מסוכרים:
- קולפים קליפת תפוז אחד
- פורסים את הקליפות לרצועות דקות מאוד
- שמים בסיר כמות כפולה של מים על כמות מסוימת של סוכר
- נותנים לזה להתבשל עד לרתיחה ואז מוסיפים את קליפות התפוזים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.