פאי תאנים

 
 
עודכן 07:31 26/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה בהפתעה - פאי תאנים מזוגגות על בסיס קרם שקדים שיעלה ניחוחות משגעים בבית

 
 
 
 
 
מצרכים:
תאנים
300 גר' שקדים קלופים
120 גר' חמאה
מקל וניל חתוך
כוס וחצי סוכר
2 ביצים
מיץ לימון
מעט חמאה (לזיגוג)

אופן הכנה:
- חוצים את התאנים לשניים
- מכניסים למעבד מזון את 300 גר' השקדים הקלופים, החמאה, מקל וניל חתוך, כוס וחצי סוכר, שתי ביצים (במידה והתערובת סמיכה ניתן להוסיף ביצה שלישית). מרסקים למרקם חלק
- במחבת שמים מעט חמאה, סוכר ומעט מיץ לימון. מזגגים את התאנים בקרמל
- בתבנית שופכים את קרם השקדים, עליו מניחים את התאנים ומכניסים לתנור למשך עשרים וחמש דקות ל-180 מעלות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.