פונדו גבינות ואספרגוס

 
 
עודכן 08:31 26/10/2009
אוכל נענע 10

פונדו מהביל מגבינת גאודה ורוקפור בתוספת פטריות פרוסות וגבעולי אספרגוס, באדיבות השף רוברט קלוגר, מסעדת ננה-בר נווה צדק

 
 
 
 
 

חומרים ל- 4 מנות:

250 גרם גבינת גאודה הולנדית
30 גרם רוקפור
500 גרם שמנת מתוקה 42%
מלח
פלפל שחור
60 מ"ל קירש (ליקר דובדבנים)
8 גבעולי אספרגוס (עדיף מסוג ג'ימבו)
3 כפות שמן זית
3 פרוסות לחם
1 שום
3 פטריות פרוסות

מכינים את הפונדו:

בקלחת ממיסים את הגבינות אל תוך השמנת. מוספים מלח ופלפל לפי הטעם ואת ליקר הדובדבנים, מערבבים ומסירים מהאש.

מכינים את האספרגוס:
מקלפים את גבעולי האספרגוס וחולטים במים עד לריכוך. מוספים מלח ופלפל, מזליפים שמן זית וצורבים במחבת פסים במשך 5 דקות.

מכינים את פירורי הלחם:
משפשפים שן שום על פרוסות הלחם, קולים אותן בתנור ומגררים בפומפייה לפירורים.

להגשה:
מניחים את גבעולי האספרגוס בצלחת עמוקה (או בקערת פלסטיק עמוקה במקרה של פיקניק) יוצקים עליהם את פונדו הגבינות והשמנת ומפזרים מעל את פירורי הלחם והפטריות.

לוח המרת משקל ומידות >>
 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.