עוגת פרג

 
 
עודכן 08:54 28/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אחרי שתכינו אותה פעם אחת לא תוכלו להפסיק - עוגת פרג וצימוקים עסיסית במיוחד

 
 
 
 
 
מצרכים לבצק:
500 גרם קמח
300 גרם שמנת חמוצה
320 גרם חמאה
½ כפית אבקת אפייה
½ כפית סוכר
קורט מלח

- מערבבים את כל החומרים ומניחים במקרר ל-3 שעות

מלית פרג:
200 גרם סוכר
240 גרם חלב
200 גרם פרג
1 חלמון
גרידת לימון
50 גרם צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויטים

- מערבבים את חומרי המלית, ללא החלמון ומוסיפים אותו אחרי שהתערובת רותחת

אופן ההכנה:
- מחלקים את הבצק ל- 2, מורחים את המלית ומגלגלים
- מברישים בביצה ואופים ב- 180 מעלות עד שמזהיב

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.