פיצבורגר

 
 
עודכן 06:36 29/10/2009
אוכל נענע 10

כן, זה סטרט-אפ. שילוב קטלני בין בורגר ופיצה. בצעד מהפכני הפיצבורגר מוותר לגמרי על הלחמנייה לטובת בצק עלים מעולה ומוגש בתוספות משתנות כמו פיצה, באדיבות דיקסי

 
 
 
 
 

חומרים ל-5 מנות:

1 חבילת בצק עלים
1 קופסת עגבניות תמר קלופות
נקניק פפרוני
גבינה סקנדינבית או מוצרלה
5 קציצות בורגר מבשר טחון
פלפל צ'ילי טרי

אופן הכנה:
- את בצק העלים יש לרדד לעובי 4 מ"מ ולאחר מכן לקרוץ עיגולים - 5 עיגולים בקוטר 14 ס"מ ו-5 עיגולים בקוטר 8 ס"מ.
- להניח במגש אפייה על נייר פרגמנט, לכסות במגש נוסף. לאפות כ- 10 דקות ב- 180 מעלות.

הכנת רוטב עגבניות:
- לבשל את עגבניות התמר על אש נמוכה כ- 15 דקות, להוסיף מלח ומעט סוכר לפי הטעם ולכבות את האש. (לא לטחון ולא לסנן).

הרכבת המנה:
- לפרוס נקניק סלמי לפרוסות בעובי 2 מ"מ (כ-10 פרוסות למנה).
- לצלות את הבורגר עד דרגת צלייה M.
- על כל עיגול בצק (הגדולים והקטנים) למרוח בנדיבות רוטב עגבניות, מעל להניח נקניק סלמי ועל זה לפזר גבינה וצ'ילי.
- להכניס את כל העיגולים לתנור חם, ב- 200 מעלות ל- 5 דקות.
- להוציא מהתנור, לסדר בין כל עיגול גדול וקטן בורגר ולהגיש מיד.



עוד מתכונים במדור בשר >>
מתחשק לכם פיצה?
 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.