פילה דג עם אספרגוס וסלט פטריות

 
 
עודכן 08:32 01/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

פילה דג ים עסיסי עם אספרגוס צרוב ותוספת קלילה של סלט פטריות

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 נתחים של פילה דג ים
4 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
2 שיני שום קצוצות
1 כף קליפת לימון מגורדת
2 כפות חרדל
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח
פלפל שחור גרוס
צלחת פירורי לחם - פנקו

אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים ומשרים בהם את הדג לעשרים דקות
- מחממים מחבת טפלון עם מעט מאד שמן זית. טובלים את הדגים המושרים בפירורי הלחם וצורבים את הדגים
- לקראת סוף הצריבה מוסיפים מעט שמן זית ומעט מיץ לימון עד שזה מתאדה
- מגישים עם אספרגוס צרובים על מחבת פסים וסלט פטריות
 
סלט פטריות

מצרכים:
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 סלסלת פטריות פורטבלו קטנות
3 בצלים ירוקים
3 בצלי שאלוט קלופים
חצי כוס אגוזי מלך שבורים גס
רבע כוס שמן זית
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
מלח גס
פלפל גרוס
שבבי פרמזן
מיקרו בזיליקום

אופן הכנה:
- פורסים את שני סוגי הפטריות לפרוסות עבות
- חותכים את הבצל הירוק לפרוסות אלכסוניות, פורסים דק את בצלי השאלוט והשום. מערבבים בקערה
- מערבבים את שמן הזית עם מיץ וקליפת הלימון
- יוצקים על הסלט ומערבבים
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל שבבי פרמזן ומיקרו בזיליקום

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.