בצק עלים במילוי שוקולד

 
 
עודכן 08:32 01/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח אלוהי של בצק עלים פריך במילוי שוקולד חם ובליווי גלידת וניל

 
 
 
 
 
מצרכים:
בצק עלים קפוא, מרודד
1 צנצנת נוטלה
חלמון טרוף עם מעט מים
סוכר
גלידת וניל

אופן הכנה:
- מרדדים את הבצק לעלה דק וחותכים לעיגולים
- שמים במרכז כל עיגול כף נוטלה, מקפלים ומהדקים עם מעט חלמון
- מורחים בחלמון ובוזקים מעט סוכר
- אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לחצי שעה
- מגישים עם גלידת וניל

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני ברגע - יום א`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.