סביצ'ה טונה

 
 
עודכן 08:14 02/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והשף רפי כהן מ"רפאל" מכינים סביצ'ה טונה עם סלט צבעוני של לוביה, כרובית, עגבניות שרי וצנוניות

 
 
 
 
 
מצרכים:
לוביה טריה
נתח טונה טרי

למשרה הכרובית:
פילה ליים
מעט סוכר
מירין – יין אורז יפני
צ'ילי ירוק חתוך לטבעות
מלח
2 שיני שום
פרחי כרובית פרוסים
פלפל שחור גרוס
רבע כוס מיץ לימון

עוד לסלט:
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל ירוק חתוך (רק חלקו הירוק)
עלי בזיליקום
מיקרו עלי בזיליקום
5 צנוניות פרוסות דק
2 בצלים סגולים חתוכים גס

אופן הכנה:
- חולטים את הלוביה לשתי דקות במים רותחים עם מלח. מעבירים למי קרח לקירור
- משרים את הכרובית בתערובת הליים, צ'ילי, מירין ומלח
- מוסיפים מעט פלפל שחור גרוס. ועוד רבע כוס מיץ לימון. משרים במשך כמה דקות
- מוסיפים את הלוביה לכרוביות המושרות
- מוסיפים בצל ירוק חתוך דק, עלי בזיליקום תאילנדי, מיקרו עלי בזיליקום, צנוניות ובצל סגול
- פורסים את נתח הטונה לקוביות קטנות. ומוסיפים לסלט. מערבבים
- מגישים בצלחת נאה ומקשטים

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.