מרשמלו

 
 
עודכן 08:15 02/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

תמיד רציתם לדעת איך להכין מרשמלו בבית? אהרוני ויוסי שטרית מלמדים את סודות המרשמלו

 
 
 
 
 
מצרכים:
200 מי"ל מים
125 גרם חלבונים
300 גרם סוכר
120 גרם גלוקוז
80 גרם טרימולין
13 עלי ג'לטין
1 מקל וניל
1 כפית מי פריחת הדרים

אופן הכנה:
- מרתיחים את המים, סוכר, גלוקוז, טרימולין ומקל וניל (גרגירי הוניל) עד ל- 155 מעלות
- מרככים את הג'לטין במים קרים
- מעלים את טמפרטורת הסירופ ל 120 מעלות
- ממיסים את הג'לטין בסירופ ומוסיפים את מי ההדרים
- מקציפים את החלבונים תוך הוספת הסירופ בזרם דק
- מקמחים תבנית סיליקון ויוצקים את התערובת, מקררים שלוש שעות
- חותכים לריבועים עם סכין חמה ומקמחים את קוביות המרשמלו על מנת שלא ידבקו

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.