בריוש במילוי אגוזים

 
 
עודכן 13:02 21/01/2010
שף בהפתעה, ערוץ 10

דודו אוטמזגין מלמד אתכם איך להכין עוגת שמרים אוורירית (בריוש) במילוי עשיר של אגוזים שתעלה ניחוחות משגעים בבית

 
 
 
 
 
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
1/2 כפית מלח
50 גרם שמרים טריים
2 חבילות (400 גרם) חמאה
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 ביצים
1 כוס (200 מ"ל) חלב
למילוי
2 כוסות (200 גרם) אגוזים קלויים וטחונים דק
3/4 כוס (180 גרם) סוכר
1 ביצה

אופן ההכנה למילוי:
- לערבב את האגוזים עם הסוכר והביצה

אופן הכנה לבצק השמרים:
1. מערבלים במעבד מזון עם וו לישה את הביצים, החמאה, הסוכר והחלב.
2. מוסיפים את הקמח, המלח והשמרים.
3. לשים את הבצק במשך 20 דקות עד שהוא משתחרר מדפנות קערת המיקסר.
4. מתפיחים את הבצק בטמפ' החדר למשך 1/2 שעה.
5. מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד למשך 5 שעות.
6. מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים, לאחר מכן פותחים את הבצק בעובי של 3 מ"מ,מורחים את המילוי, קולעים צמה ומורחים ביצה.
7. מתפיחים למשך 45 דקות
8. אופים בתנור בטמפ' של 155 מעלות במשך 45 דקות.

בצק שמרים - המדריך המלא >>>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.