שטרודל וינאי

 
 
עודכן 08:21 24/12/2009
שף בהפתעה, ערוץ 10

שטרודל וינאי פריך במילוי תפוחים, אגוזים וצימוקים ובליווי רוטב וניל עשיר מעל

 
 
 
 
 
מצרכים לשטרודל:
1 ק"ג קמח
2 ביצים
3/4 כוס (140 מ"ל) שמן
2 כפיות מלח
2 כוסות+ כף (420 מ"ל) מים
750 גרם תפוחים
1/2 כוס (70 גרם) צימוקים
1/2 כוס (70 גרם) אגוזים
שקית מוכנה (250 גרם) פירורי לחם
1/2 כוס סוכר+ 3 כפות קינמון לערבב ביחד (לפיזור על התפוחים)

לרוטב הוניל:
1/2 כוס חלב
1/2 כוס שמנת להקצפה 32%
1 מקל וניל
3 חלמונים
1/3 כוס סוכר

אופן ההכנה:
- במעבד מזון עם וו לישה לשים את הקמח , הביצים, שמן, מלח והמים ביחד במשך 15 דקות עד שיתקבל בצק חלק.
- מחלקים את הבצק ל- 3 תחתיות שוות.
- עוטפים את הבצק עם ניילון נצמד ומקררים 24 שעות.
- מרדדים מעט את הבצק עם מערוך וקמח על בד עד לעובי 2 מילימטר.
- ממשיכים למתוח את הבצק בעזרת הידיים לגודל 60*40 ס"מ.
- מפזרים תפוחים\ סוכר, צימוקים ואגוזים, לגלגל, למרוח חמאה על הבצק.
- אופים בתנור בטמפ' 200 מעלות במשך 30 דקות.
- לאחר האפייה מורחים שוב חמאה.

המרת מידות>>
הקינוחים של דודו אוטמזגין>>
שף בהפתעה עם ניר צוק>>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.