קוגלהוף שוקולד

 
בצק שמרים אוורירי במילוי שוקולד
בצק שמרים אוורירי במילוי שוקולד
 
עודכן 09:58 30/12/2009
שף בהפתעה, ערוץ 10

העוגה הממכרת והפופולרית מהמטבח ההונגרי - עוגת שמרים רכה במילוי תערובת של קקאו וסוכר

 
 
 
 
 
מצרכים לבצק:
1 ק"ג קמח
1/2 כפית מלח
50 גרם שמרים טריים
2 חבילות (400 גרם) חמאה
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 ביצים
6 כפות (60 מ"ל) מים
1 כוס (200 מ"ל) חלב

למילוי:
1 כוס (200 גרם) סוכר
2 כפות (20 גרם) קקאו

אופן ההכנה:
- מערבלים במעבד מזון עם וו לישה את הביצים, החמאה, הסוכר, החלב והמים.
- מוסיפים את הקמח, המלח והשמרים.
- לשים את הבצק במשך 20 דקות עד שהוא משתחרר מדפנות קערת המיקסר.
- מתפיחים את הבצק בטמפ' החדר למשך 1/2 שעה.
- מכניסים למקרר עטוף בניילון נצמד.
- מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים שווים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח למלבן בעובי של 3 מ"מ.
- מורחים בחמאה מומסת או שמן.
- מערבבים את חומרי המילוי ומפזרים בצורה שווה על כל חלק ומגלגלים.
- מורחים את תבנית הקוגלהוף בחמאה (כדי שהעוגה לא תדבק ותשתחרר בקלות).
- מתפיחים ואופים בתנור בטמפ' של 160 מעלות במשך 40 דקות.
- לאחר צינון משחררים את העוגה מהתבנית.

בחזרה לאתר התכנית - שף בהפתעה עם ניר צוק >>
הקינוחים של דודו אוטמזגין >>
 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.