המסעדה הטרנדית ביותר

 
להתחכך בברנז`ה. Hotel Montefiore
להתחכך בברנז`ה. Hotel Montefiore צילום: יח``צ
 
עודכן 09:52 02/11/2009
TimeOut

ברגע שתצליחו להיכנס אליהן, כנראה שלא תרצו לצאת, וזה מה שהופך את כרטיס הכניסה אליהן לדבר החם ביותר בתל אביב. דלאל, ננוצ'קה, שרקוטרי, Hotel Montefiore או קנטינה, מי תזכה בתואר המסעדה הטרנדית ביותר בעיר?

 
 
 
 
 
עושים שוק. שרקוטרי
עושים שוק. שרקוטרי צילום: יח"צ

דלאל

על פני שלושה בתים, בסמוך למרכז סוזן דלל, הוקם הקומפלקס המשופץ למשעי בשם דלאל, שכולל קונדיטוריה ומסעדה. מסעדת דלאל היא מקום שבראש ובראשונה נעים לשבת בו. דלאל היא מסעדה בקלאסה - מהעיצוב האדריכלי, דרך עיצוב הפנים ועד לתפריטי היין והאוכל, שעליו אמון השף גולן גורפינקל. תפריט האוכל הים תיכוני מחולק לשעות היממה וכולל, נוסף לתפריט הערב, ארוחות בוקר ובראנץ'. מתפריטי הערב מומלצים טורטליני של ראגו טלה וקרפצ'יו ירקות עם גבינת המאירי. דלאל, שבזי 10, נווה צדק תל אביב, 03-5109292.

ננוצ'קה

ננה שרייר, אחת המארחות הטובות בעיר, פתחה את ננוצ'קה לפני כמעט עשור כשילוב של מסעדה ביום ובר צוהל בלילה. השנה עברה ננוצ'קה דירה למקום מרווח יותר, שני מספרים במעלה הרחוב. הבר מגוון וכולל גם הפתעות כמו קוקטייל מעלי גת, יין או וודקה (צ'צ'ה) גרוזינית ועוד. המטבח פתוח עד מאוחר ומשגר בעיקר מנות גרוזיניות שעברו מטמורפוזה ישראלית. לילינבלום 30, תל אביב, 03-5162254.

קנטינה

מסעדת קנטינה נפתחה בשנת 2004 בשדרות רוטשילד על ידי ג'ו מרסיאנו, שהיה הבעלים של מסעדת איל פאצ'ו המיתולוגית בפלורנטין. המסעדה, עם המרפסת המשקיפה לשדרה הפכה עד מהרה למעוז הברנז'ה והסלבריטאים התל אביבים, אם אתה מישהו או משהו – כדאי מאוד שתשב בקנטינה. המטבח הוא איטלקי מסורתי עם מנות פשוטות שעשויות כהלכה. קנטינה, שד' רוטשילד 71 תל אביב, 03-6205051.

שרקוטרי

המסעדה של וינס מוסטר וד"ר עמוס בר הוקמה לפני כשנה וחצי בתוך שוק הפשפשים המתפתח. מוסטר, מומחה בשרים ידוע, מציע בר-מסעדה עם דגש על בשר ונקניקים מעושנים, שיבלו בתנור העישון שנמצא במקום. העיצוב נקי ומוקפד, אנטיתזה למה שמתרחש בחוץ, כולל קומה ראשונה של בר וקומה שנייה שמוקדשת למסעדה, כמו גם הרחבה שבחוץ. שרקוטרי, רבי חנינה 3 יפו .

Hotel Montefiore

כמו כל אחד מהמיזמים של הזוג מתי ורותי ברודו (קופי בר ובראסרי) גם הוטל מונטיפיורי הוא אות ומופת למסעדנות מקצועית: העיצוב המאופק, שכמו נולד בשביל להישאר כאן שנים, התפריט הייחודי - שנותן טעימה ממאכלים מוכרים ואקזוטיים גם יחד, השירות החינני וההתחככות בסלבז לרגע ושועי עולם - כל אלה יוצרים את אחד המקומות הנעימים ביותר בעיר. Hotel Montefiore. מונטיפיורי 36 תל אביב, 03-5646100.

 
 
עוד כתבות במדור תחרות פרסי האוכל 2009
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.