קיש ברוקולי

 
ניתן לעשות גם בתבניות אישיות
ניתן לעשות גם בתבניות אישיות צילום: יח``צ
 
עודכן 08:50 03/11/2009
אוכל נענע 10

מתכון לקיש ברוקולי בתוספת רוטב בשמל ורויאל, באדיבות רשת "רולדין"

 
 
 
 
 

מתכון ל-2 יחידות קוטר 23

חומרים לרוטב רויאל:
ביצים 188 גרם
גבינה 9 % 94 גרם
שמנת מתוקה 188 גרם
קמח 30 גרם
מתבלים ב- פלפל לבן, מלח, אגוז מוסקט

אופן הכנה: מערבבים הכל.

חומרים לרוטב בשמל:
חמאה 30 גרם
קמח 30 גרם
חלב 220 גרם
גבינת פרמזן 33 גרם
פלפל, מלח, אגוז מוסקט

אופן הכנה: להמיס חמאה, להוסיף קמח, לחמם על אש קטנה עד שהיא הופכת לתערובת סמיכה, להוסיף חלב שחומם מראש ולערבב.

חומרים לבסיס: בצק פריך
סוכר 17 גרם
קמח 345 גרם
מלח דק 7 גרם
מרגרינה 170 גרם
ביצה 1
מים 63 גרם

 

אופן הכנה:

- מנפים את הקמח אל קערה רחבה. מערבבים את החמאה הקרה עם הקמח עד שמתקבלים פירורים.
- מערבבים כפית אחר כפית מי קרח בעזרת לקקן או תרבד שטוח. מגבשים את הבצק לכדור.
- עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה.
- מקמחים היטב את משטח העבודה. מוציאים את הבצק מהמקרר ופותחים אותו לעיגול בקוטר שעולה על גודל התבנית - שהבצק יכסה את כל התבנית כולל הדפנות.
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס
- דוקרים את הבצק קלות במזלג כדי למנוע ממנו להתנפח ואופים במשך 15 דקות או עד שהוא מזהיב קלות.

סידור החומרים בתוך הקלתית האפויה:

- מסדרים על הבצק, בשכיבה, את פרחי הברוקולי 270 גרם.
- יוצקים את הבשמל 150 גרם ומוסיפים גבינת פרמזן מגורדת 50 גרם
- חתיכות סלמון מעושן 60 גרם. יוצקים את רוטב הרויאל עד לכיסוי 250 גרם.
- להכניס לתנור שחומם מראש ולאפות ב- 170 מעלות, במשך 50 דקות.

לומ המרת מידות ומשקל >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.