מאפה בצק במילוי בשר טחון

הדפס
 
 
עודכן 07:55 05/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

מאפה פריך במילוי בשר טחון בתיבול פלפלים חריפים, פטריות ופיסטוקים קצוצים

 
מצרכים לבצק:
500 גרם קמח
250 גרם חמאה או מרגרינה
2 ביצים
מים קרים
מלח

למילוי:
1 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
2 פלפלים ירוקים חריפים, מנוקים וקצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4\3 כוס פיסטוקים
סלסלת פטריות חצויות
שליש כוס שמן זית
מלח
פלפל
2 ביצים
2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות

אופן הכנה:
- מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק. מחלקים לשניים ומשטחים מעט
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים מעט. מרפדים תבנית מרובעת במחצית הבצק
- מערבבים את חומרי המילוי לתערובת אחידה
- ממלאים התבנית עם המילוי, מכסים ביריעת הבצק הנותרת ומהדקים היטב
- מחוררים חורים בבצק לאוורור, מורחים בחלמון טרוף ואופים בחום של 180 מעלות 50 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.