מאפה בצק עלים עם אפרסקים

 
 
עודכן 08:32 08/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

מאפה בצק עלים פריך במילוי תערובת שקדים, תפוז ווניל ובליווי אפרסקים מזוגגים

 
 
 
 
 
מצרכים:
בצק עלים קפוא, מרודד
6 אפרסקים
4\3 כוס שקדים טחונים
60 גרם חמאה
1 חלמון
4 כפות סוכר
1 כף קליפת תפוז מגורדת
1 כפית תמצית וניל
מעט חמאה מומסת
מעט סוכר

אופן הכנה:
- חותכים את האפרסקים לפלחים
- מערבבים את השקדים, חמאה, חלמון, סוכר, קליפת תפוז ווניל
- מרדדים את הבצק למלבן מאורך. חורצים במלבן הגדול מלבן נוסף, קטן יותר
- מורחים במלבן הקטן מעט מקרם השקדים, מניחים על הקרם שורת אפרסקים
- מורחים אותם בחמאה המומסת ובוזקים סוכר
- אופים ב-190 מעלות כחצי שעה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.