תפוזים עם קרם שוקולד

 
 
עודכן 08:00 09/11/2009
אהרוני, ערוץ 10

השילוב המושלם - תפוזים חמצמצים בסירופ נענע וג'ינג'ר על קרם שוקולד עשיר

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 תפוזים
2 כוסות סוכר
4 כוסות מים
2 מקלות וניל
חצי כוס גרנדין
5 ס"מ ג'ינג'ר חתוך לגפרורים
200 גרם שוקולד מריר
כף חמאה
תמצית נענע
כוס שמנת מתוקה

אופן הכנה:
- חותכים את התפוזים לג'וליאנים (גפרורים) וקולפים את התפוזים
- שמים בסיר: סוכר, מים, מקלות וניל, הג'ינג'ר, תפוזים חתוכים לג'ולייאנים וחצי כוס גרנדין
- מבשלים את התפוזים בסירופ בערך כ-20 דקות ומוציאים לקירור
- מאדים 200 גרם שוקולד מריר, מוסיפים כף חמאה, מעט תמצית נענע ואת השמנת המתוקה

להרכבת המנה:
- מפזרים מעט מהשוקולד על צלחת, מניחים עליו את התפוז, מעל את הקליפות המסוכרות ומוזגים מעט מהסירופ

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני גורמה - יום ב`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.